Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε 28χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε στο τζαμί

Loading...


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης (ISIS) σταύρωσαν δημοσίως την Πέμπτη, αφού πρώτα τον εκτέλεσαν, έναν άνδρα στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Ο Χουσεΐν Μουχάμαντ, 28 ετών, συνελήφθη από τη «» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Αλ Μπαμπ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία έκρινε ένοχο τον Μουχάμαντ για αποστασία επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προσευχές στο », είπε ένας μιντιακός ακτιβιστής που μίλησε στο ARA News.

«Το δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε την εκτέλεση και στη συνέχεια σταύρωση του άνδρα δημοσίως, υποστηρίζοντας ότι είναι αποστάτης που αρνήθηκε να τελέσει τις υποχρεώσεις του και παραβίασε τους βασικούς νόμους του χαλιφάτου», είπε η ίδια πηγή.

Ο Μουχάμαντ σκοτώθηκε με πυροβολικό και στη συνέχεια το πτώμα του σταυρώθηκε σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης στο κέντρο της Αλ Μπαμπ.

«Ο νεκρός θα παραμείνει σταυρωμένος για τρεις ημέρες και το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τους κατοίκους της πόλης ότι όποιος προσπαθήσει να τον κατεβάσει θα τιμωρηθεί δίχως έλεος», πρόσθεσε ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αχμέντ Αλ Μπεΐκ μιλώντας στο ARA News, προσθέτοντας ότι την εκτέλεση παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης.