ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μεσογειακή διατροφή: Τα οφέλη στην υγεία

Ιούλιος 16, 2018 στις 22:29 μμ

Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν ιδανική περίοδο για την υιοθέτηση της αποκαλούμενης «μεσογειακής διατροφής». Η μεσογειακή διατροφή, η οποία πήρε το […]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Διατροφικές συνήθειες που σας προστατεύουν

Ιούλιος 4, 2018 στις 22:29 μμ

Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο καρκινικών αλλοιώσεων στο έντερο μέχρι και κατά 86% αν ακολουθείτε τρεις απλές διατροφικές συνήθειες.

Τηγανητές πατάτες: Οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία

Ιούλιος 3, 2018 στις 22:29 μμ

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition, δείχνει πως η αυξημένη κατανάλωση τηγανητής πατάτας […]

Ελληνικός καφές: Πως βοηθά την καρδιά μας

Ιούνιος 17, 2018 στις 22:06 μμ

Ο ελληνικός καφές αποτελεί το σήμα κατατεθέν του καφέ. Ταυτισμένος με την παράδοση και την κουλτούρα μας, χαρακτηρίζεται από το […]

Το βότανο που προστατεύει από καρκίνο και διαβήτη

Ιούνιος 16, 2018 στις 16:02 μμ

Το να χρησιμοποιείτε βότανα και μπαχαρικά στην μαγειρική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την γεύση και την […]

Συκώτι: Οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές

Ιούνιος 3, 2018 στις 19:36 μμ

Το συκώτι είναι το «κέντρο αποτοξίνωσης» του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση επικίνδυνων ουσιών, όπως το αλκοόλ […]

Υπέρταση: Τροφές που τη ρίχνουν

Μάιος 18, 2018 στις 22:29 μμ

ΥΠΕΡΤΑΣΗ: Η σωστή διατροφή αποτελεί «όπλο» ενάντια στην επικίνδυνη άνοδο της αρτηριακής πίεσης, κοινώς υπέρταση.

Τόνος: Πως βοηθά την υγεία και τον οργανισμό

Μάιος 15, 2018 στις 20:15 μμ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Όλοι ξέρουμε πως ο τόνος είναι από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα όσων προσπαθούν να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή ή […]

Ουρικό οξύ: Τα «ναι» και τα «όχι» στις τροφές

Μάιος 13, 2018 στις 22:06 μμ

Το ουρικό οξύ μπορεί να αντιμετωπιστεί απλώς αλλάζοντας κάποιες συνήθειες στη διατροφή σας. Δείτε ποιες τροφές οφελούν και ποιες βλάπτουν […]

Ποιο λάδι να προτιμάται για το τηγάνισμα

Μάιος 6, 2018 στις 22:06 μμ

Οταν πρέπει να τηγανίσετε πρέπει να χρησιμοποιείτε λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, […]