Ι.Μ. Σύρου: Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Loading...


Ι.Μ. Σύρου: Σε μία σπουδαία κίνηση, ενόψει και των ημερών του Αγίου Πάσχα, προχώρησε η Ι.Μ. Σύρου, η οποία μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Σύρου: «Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Ωσαύτως προσεφέρθησαν αμνοερίφια για τον ίδιο σκοπό, προσφορά του Λιμενάρχη Τήνου Υποπλοιάρχου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Βασιλείου Αποστολοπούλου και του προσωπικού του Λιμεναρχείου Τήνου.

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος, ειδικά τις ημέρες αυτές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, τονίζει την ανάγκη για αγάπη και φιλανθρωπία προς τους εμπεριστάτους συνανθρώπους μας και καλεί όλους να συμμετάσχουν ενεργά ώστε να μη μείνει κανείς νηστικός κατά τον εορτασμό της ενδόξου Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Πειραιώς: Δέματα αγάπης από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί τον κ. Λιμενάρχη και το προσωπικό του Λιμεναρχείου αλλά και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων καθώς και όσους καταναλωτές αφήνουν τρόφιμα στα ειδικά καλάθια των υπεραγορών και των καταστημάτων τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου μέσω του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας».