Ταυτότητες με RFID θα δώσει το Βατικανό στους κληρικούς!

Loading...


Όταν μαθαίνουμε ότι στην Καθολική Εκκλησία θα λάβουν Ηλεκτρονική ταυτότητα, αρχίζουμε και σκεφτόμαστε ότι ο Πονηρός έχει φθάσει ήδη στα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια. Φυσικά για να δωθεί «υποχρεωτικά» η νέα ταυτότητα έπρεπε να υπάρξει και η διαρροή των εγγράφων του Ποντίφικα που αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και να πως οι νέες τεχνολογίες γίνονται αποδεκτές.

Αφού «είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια», μήπως η διαρροή έγινε σκόπιμα για να υπάρξει η αφορμή για να δοθεί;

Το Βατικανό έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια κάρτα ως ταυτότητα η οποία έχει ένα μικρο-τσιπ ενσωματωμένo στο εσωτερικό της και η οποία είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή εντοπισμού. Αυτή η κάρτα θα δοθεί στον κλήρο και τους εργαζόμενους στο Βατικανό. Μια πηγή μέσα στο Βατικανό αναγνώρισε ότι είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια, αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά. Η κοινή ονομασία των εν λόγω συσκευών είναι RFID ή Radio Frequency Identification (Ταυτοποίηση μέσω Ραδιοσυχνοτήτων).

Η έκδοση αυτών των Καρτών θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα από την 1η Ιανουαρίου 2013. Το Βατικανό βλέπει την ανάγκη χρήσης καρτών που παρακολουθούνται, λόγω της καταδίκης ενός ατόμου για κλοπή ιδιωτικών εγγράφων του ποντίφικα και την διαρροή τους σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο σε μια «ενοχλητική παραβίαση της ασφάλειας που συγκλόνισε το Βατικανό νωρίτερα αυτό το έτος», σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph.

Υπάρχουν πολλοί ζηλωτές (fundamental) Χριστιανοί βλέπουν αυτό το θέμα ως έναν από τους τρόπους με τον οποίο ο Αντί-Χριστος μπορεί να εμφανισθεί στον κόσμο, σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Πολλά λέγονται στην Αγία Γραφή σχετικά με τον αριθμό 666 και πως αυτός ο αριθμός θα χρησιμοποιηθεί ως το χάραγμα του θηρίου (Αποκ. 13:17 – «και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού.»)

Φυσικά, η ηλεκτρονική Ταυτότητα/Κάρτα Εντοπισμού που το Βατικανό σχεδιάζει να εφαρμόσει δεν είναι (κατ’ ανάγκην) το «χάραγμα του θηρίου», και σίγουρα δεν είναι ο αριθμός 666, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι το Βατικανό χαράζει νέο τρόπο σκέψης για την Καθολική Εκκλησία. Με άλλα λόγια, είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη χρήση αυτών των συσκευών οι οποίες προβληματίζουν πολλούς όταν συνδέονται με τις προειδοποιήσεις της βιβλικής προφητείας.

Στις ΗΠΑ πρόσφατα, σε ένα σχολείο του San Antonio, την οργή των γονέων και των μαθητών προκάλεσε η σχολική περιφέρεια με την απόφασή της οι μαθητές να φορούν την Κάρτα παρακολούθησης σε ένα κορδόνι γύρω από το λαιμό τους, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους στην πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές που δεν θα φορούν τις συσκευές θα υποστουν τιμωρίες.

Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου λειτουργούσαν οι θεσμοί και δεν κυβερνιώνταν από μερικές οικογένειες, αυτή η Κάρτα θα μπορούσε να είναι και χρήσιμη. Επειδή όμως ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε, δεν πρέπει να δεχόμαστε αψήφιστα ότι μας πλασάρουν. Άλλωστε οι ίδιοι δημιουργούν προβλήματα, για να προκαλέσουν αντιδράσεις, και να γεννάνε τις λύσεις που από την αρχή θέλαν να προσφέρουν, και ο κόσμος χειροκροτά.Ετικέτες