Σατανικό τελετουργικό της Lady Gaga στα προεδρικά εγκαίνια του Ομπάμα (video)

Loading...


Τα δεύτερα Προεδρικά Εγκαίνια του Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιήθηκαν στην Ουάσιγκτον την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. Μια εβδομάδα εκδηλώσεων περιλαμβάνονται στην Προεδρική τελετή ορκωμοσίας, Εναρκτήρια ομιλία, εναρκτήρια παρέλαση και πολλούς χορούς και γκαλά προς τιμήν του εκλεγμένου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. η 20η τροποποίηση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος πρέπει να λάβει τον όρκο του στις 20 Ιανουαρίου σε μια «ιδιωτική τελετή» ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά την ημερομηνία αυτή, ενώ η δημόσια τελετή και η παρέλαση έλαβαν χώρα την επόμενη ημέρα.

Το τι έγινε σ’ αυτή την ιδιωτικη μυστική τελετή (;) μόνο αυτοί που συμμετείχαν το γνωρίζουν.

Αν και ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν ορκίστηκαν επίσημα τόσο την Κυριακή και τη Δευτέρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ήταν ακόμη σε εξέλιξη το βράδυ της Τρίτης, όταν η θρυλική ποπ στάρ Lady Gaga έκλεισε το Σαββατοκύριακο αυτή την μεγάλη εκδήλωση.

Είναι η Αμερική «Η Μεγάλη Βαβυλώνα»; Έχει γίνει ένα είδος «Σατανικού Τελετουργικού» ώστε οι μάζες τόσο να αγνοούν και να είναι υπνωτισμένοι; Μεταξύ της Lady Gaga που μπορεί να κάνει σατανικά τελετουργικά στα προεδρικά εγκαίνια του 2013 μπορούμε να μιλάμε για σατανισμό που παίζει έναν ρόλο με τους πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο Σάντι χούκ, ξεκινώντας το 2013 ως μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.

Δείτε το βίντεο…

{youtube}qYBrtnOg_98{/youtube}tilegrafima.gr