ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!

Loading...


Τυχαία διάβασα κάπου μία υπέροχη ιστορία και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας, τώρα εάν κάποιος είδε πραγματικά αυτό το όνειρο ή απλά το έγραψε ως μία «ιστορία» θέλοντας να ενδυναμώσει την πίστη κάποιων από εμάς, αυτό δεν το γνωρίζω.

Το μόνο που γνωρίζω και που έχω καταλάβει είναι ότι στην συγκεκριμένη ιστορία φαίνεται ολοκάθαρα η αγάπη του Θεού προς τα παιδιά Του, ότι θα πρέπει να έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη σε Αυτόν, και ότι πάντα βρίσκεται και θα βρίσκεται κοντά μας όσο κι αν Τον στεναχωρούμε και όσο κι αν κάποιες φορές νομίζουμε ότι μας έχει εγκαταλείψει!!!

“Μια νύχτα κάποιος άνθρωπος είδε ένα όνειρο. Ονειρεύτηκε πως περπατούσε στην ακρογιαλιά με τον Θεό. Στον ουρανό άστραψαν σκηνές από τη ζωή του. Σε κάθε σκηνή έβλεπε δύο ζευγάρια πατημασιές πάνω στην άμμο. Το ένα άνηκε σε αυτόν και το άλλο στον Θεό. Όταν και η τελευταία σκηνή της ζωής του έλαμψε μπροστά του, κοίταξε πίσω στις πατημασιές στην άμμο. Παρατήρησε πως πολλές φορές στο δρόμο της ζωής του, υπήρχε μόνο ένα ζευγάρι πατημασιές. Ακόμη πως αυτό κι αν συνέβαινε στις πιο δύσκολες και θλιμμένες του στιγμές. Αυτό πραγματικά τον πείραξε και ρώτησε τον Θεό: Θεέ μου, όταν αποφάσισα να σε ακολουθήσω, είπες πως θα βαδίζουμε μαζί αυτόν τον δρόμο, αλλά παρατήρησα πως στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι πατημασιές…; Δεν καταλαβαίνω! Γιατί όταν σε χρειαζόμουν πολύ, εσύ με άφηνες; Και ο Θεός απάντησε: «Πολυάκριβό μου παιδί, σε αγαπώ και δεν σε άφησα ποτέ! Στις στιγμές της δοκιμασίας και του πόνου, που βλέπεις ένα μόνο ζευγάρι πατημασιές, σε κρατούσα στην αγκαλιά μου».”

Τα συμπεράσματα… δικά σας !!!


Το άρθρο επιμελήθηκε ο συνεργάτης του agioritikovima.gr Κυριάκος ΔιαμαντόπουλοςΕτικέτες