Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας βγαίνει μπροστά και βάλλει κατά των ΗΠΑ

Loading...


Σε μία τολμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο γνωστός Ιεράρχης που για μία ακόμα φορά κάνει λόγο για συνωμοσία εις βάρος των Αγίων Τόπων .

Ο από το , Θεοδόσιος (Αταλάχ Χάνα), δήλωσε την Τρίτη το πρωί ότι η αποκαλούμενη «Συμφωνία του αιώνα» του Αμερικανού Προέδρου είναι συνωμοσία και προσπάθεια εξάλειψης όλων των αναφαίρετων δικαιωμάτων από τον Παλαιστινιακό λαό και πρόσθεσε ότι “η Ιερουσαλήμ δεν είναι προς πώληση. Η συνωμοσία θα αποτύχει όπως όλες οι προηγούμενες προσπάθειες εξάλειψης των βασικών παλαιστινιακών δικαιωμάτων”.

Οι δηλώσεις του έγιναν σε μια αντιπροσωπεία στην παλαιστινιακή πόλη Beit Jala, κοντά στη Βηθλεέμ, νότια της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε εδώ:  Όσοι πιστοί προσέλθετε ! Στις 25 Φεβρουαρίου η Σύναξη των Προκαθημένων στην Ιορδανία

Ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι η παλαιστινιακή υπόθεση έχει αντιμετωπίσει πολλές συνωμοσίες και προσπάθειες να υπερισχύσουν πάνω στα θεμελιώδη δικαιώματα της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας, αλλά ο λαός της ήταν σταθερός και θα υπερασπίζεται πάντα τα δικαιώματά του.

“Η Ιερουσαλήμ δεν είναι προς πώληση, δεν είναι σε δημοπρασία. είναι και θα είναι πάντοτε για τον πατριωτικό λαό της και τους αυτόχθονες “, δήλωσε και συμπλήρωσε” ο Donald Trump ή οποιοσδήποτε ηγέτης στον κόσμο δεν μπορεί να ακυρώσει τον παλαιστινιακό λαό και τον δίκαιο σκοπό του “.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr