Βρέθηκε ο επενδυτής του Αστέρα, παίρνει σειρά η έκταση της Εκκλησίας

Loading...


Βρέθηκε σήμερα προτιμητέος επενδυτής για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Πρόκειται για την εταιρεία Jermyn Street Real Estate Fund IV LP.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην ευρύτερη περιοχή που ονομάζεται «Μικρό Καβούρι» και σε αυτό λόγο έχει και η Εκκλησία, στην οποία ανήκει έκταση 85 στρεμμάτων. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως και η Εκκλησία αναζητά την αξιοποίηση της έκτασης που κατέχει. 

Κατα τα λοιπά, λοιπόν, την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.
Προηγήθηκε χθες Δευτέρα η αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς ύψους €400 εκ. για το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ-1,14% της Ελλάδος.
Η Jermyn Street Real Estate Fund IV LP είναι επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο διαχειρίζεται η αραβικών συμφερόντων AGC Jermyn Street IV.