Η Κρήτη τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου, σήμερα 23 Αυγούστου, ανήμερα των ονομαστηρίων Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης δέκα ετών της αρχιεπισκοπικής διακονίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία το παρών έδωσαν οι Ιεράρχες της Κρήτης, ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Σεβ. Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Δημήτριος, οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της νήσου, Ηγούμενοι, Μοναχοί και Μοναχές μοναστηριών της Κρήτης και πλήθος κόσμου που ευχήθηκε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης.

Διαβάστε εδώ:  Η Μητρόπολη Κυδωνίας τίμησε τη μνήμη του Επισκόπου Ειρηναίου Τσουρουνάκη (ΦΩΤΟ)

Στις 19:30 σήμερα θα πραγματοποιηθεί τιμητική επετειακή εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Μπεντενάκι, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, η οποία θα περιλαμβάνει βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια, φωτογραφικό υλικό και ομιλητικές αναφορές στην αρχιεπισκοπική διακονία και την δεκαετή πορεία του τιμωμένου Πρωθιεράρχου.

 

 

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr