Την Αγιοβασιλόπιτα έκοψαν στην Μητρόπολη Φθιώτιδος (φωτο)

Loading...


Την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος έκοψε σήμερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος παρουσία των κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους δύναμη, προθυμία εξυπηρετήσεως των προσερχομένων εις τα γραφεία της Μητροπόλεώς μας και αγάπη προς την εργασία αυτή, κυρίως δε πόθο, ώστε δια της εργασίας να τιμάται και να δοξάζεται η Εκκλησία μας και το όνομα του Τριαδικού Θεού.
Συμπλήρωσε δε ο Άγιος Βασίλειος, πού είναι ο κατ’ εξοχήν Άγιος της φιλανθρωπίας και της ασκήσεως, να φωτίζει και να γίνεται παράδειγμα προς όλους ώστε η εργασία να γίνεται πάντοτε με γνώμονα τη Δόξα του Θεού και το πνευματικό και υλικό συμφέρον των ανθρώπων.

1

Κατά την κοπή της πίττας από τον Σεβασμιώτατο, οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως μακρά και αγιαστική Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της Εκκλησίας μας.

1