Σύρος: Ευλογία και κοπή Βασιλόπιτας στην ΑΕΝ από τον Μητροπολίτη

Loading...


: Μετά το Λιμεναρχείο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο εμβληματικό κτίριο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, με την παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Διευθυντού Σπουδών, Καθηγητών, Σπουδαστριών και Σπουδαστών.

Στην ευχετήρια ομιλία του προς τους Σπουδαστές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «…. Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα του πλοίου και θα παρατηρείτε τη θάλασσα, άλλοτε γαλήνια και άλλοτε φουρτουνιασμένη, να σκέφτεσθε ότι έτσι είναι και η ζωή, πότε ήρεμη και πότε με δυσκολίες>>. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στο Θεό, ο οποίος θα συμπλέει με τα πλοία σας και θα σας καθοδηγεί στη λήψη σωστὠν αποφάσεων, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Ο Διοικητής και ο Διευθυντής σπουδών της Σχολής ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄για τη συναρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση του προβλήματος σίτισης των Σπουδαστών και τον Ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη στήριξή του προς την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr