Ο Πέτρας Γεράσιμος στην τελετή αποφοίτησης του ΓΕΛ Νεάπολης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το εσπέρας, ο παρευρέθη στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Νεαπόλεως.

Οπως αναφέρει ανακοινωθέν της , με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Σχολείου, η Διευθύντρια κ. Μαρία Κωστάκη και οι Καθηγητές αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Γ’ τάξεως του Λυκείου που ετοιμάζονται να ανέλθουν στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Καθηγητές, μαθητές και γονείς. Συνεχάρη δε τους Καθηγητές και τους μαθητές διότι κατόρθωσαν να καλλιεργήσουν μεταξύ των παραδειγματική διαγωγή και αξιοζήλευτη εμπιστοσύνη, που στο συγκεκριμένο Σχολείο έχει γίνει τρόπος ζωής. Διότι ο σκοπός ενός δημόσιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεν είναι να παρέχει μόνο εκπαίδευση αλλά και παιδεία.

Εν συνεχεία, επέδωσε τους απολυτήριους τίτλους σπουδών στους μαθητές και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, στους επιτυχόντες και μη των πανελληνίων εξετάσεων, δίδοντάς τους θάρρος να αγωνίζονται για να βγαίνουν πάντοτε νικητές στις δοκιμασίες της ζωής.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr