Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στη γιορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε, για έβδομη συνεχή χρονιά, η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σπάρτης «Ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η νηπιαγωγός κ. Σταυρούλα Κομποχόλη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ εξέφρασε την συγκίνησή της για την ώρα του αποχωρισμού με όσα παιδάκια κάνουν από τον Σεπτέμβριο το επόμενο εκπαιδευτικό βήμα στη ζωή τους. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής του Βρεφονηπιακού Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης, ο οποίος ευχαρίστησε αφ’ ενός τον Προστάτη του Ιδρύματος Άγιο Βασίλειο, που φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, αφ’ ετέρου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή του σε όλα τα λειτουργικά θέματα του Σταθμού.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του διδακτικού προσωπικού, τα παιδιά με πολύ κέφι, χαρά και εμφανή ενθουσιασμό, αλλά και με συστολή, απήγγειλαν τα ποιήματά τους. Ενδιάμεσα παρουσίασαν χορευτικά με θέμα τα συμπαθέστατα Στρουμφάκια φορώντας τα χαρακτηριστικά λευκά σκουφάκια. Στο τέλος της παρουσίασης διαγωνίστηκαν και ανταγωνίστηκαν σε τσουβαλοδρομίες και παιχνίδια με μπαλόνια.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης απηύθυνε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και στους πολυάριθμους γονείς, συγγενείς και φίλους των νηπίων πατρικά λόγια αγάπης. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχές του προς όλους για μια ζωή ευλογημένη και δημιουργική. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή ενθυμίων στα παιδιά από τον Σεβασμιώτατο, στον οποίο νωρίτερα είχε προσφερθεί μία ανθοδέσμη ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, για την προσφορά και το ανύστακτο ενδιαφέρον του.

Στον επίλογο της όμορφης συνάντησης προσφέρθηκαν από τους γονείς άφθονα γλυκίσματα και χυμοί, ενώ μέσα σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης αντηλλάγησαν ευχές για καλό καλοκαίρι!

PICT0138.jpg
PICT0145.jpg
PICT0158-850x600.jpg
PICT0159.jpg
PICT0162.jpg


Ετικέτες