Ο Γλυφάδας Παύλος στην παρέλαση για την εθνική εορτή στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την πρέπουσα λαμπρότητα και επισημότητα τελέσθηκε σήμερα στο Ηρώων του Δημοτικού Διαμερίσματος Βούλας, του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, από τους Ιερείς των Ενοριών του Δήμου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι στρατιωτικές αρχές και σώματα ασφαλείας της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Μετά την δέηση, ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από γυναίκα Εκπαιδευτικό Σχολείου της Βάρης. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων που ήταν λιγότερα από ποτέ, καθώς προτιμήθηκαν οι φορείς να καταθέσουν αντί στεφάνων χρήματα, για τα Ιδρύματα Κ.Α.Α.Π. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Βούλας και Παιδικού χωριού S.O.S. Βάρης.

Μετά την ολοκλήρωση των στεφάνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος.

Στη συνέχεια με την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλου, συνοδευόμενος από τους ιερείς της πόλεως, την Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, του Δημάρχου και όλων των επισήμων παρακολούθησαν την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, ντυμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης και με την ελληνική σημαία στα χέρια, καθώς και αθλητικών σωματείων και άλλων φορέων, στην λαμπρότερη παρέλαση που έχει γίνει ποτέ, καθώς για πρώτη φορά στον ενιαίο πλέον Δήμο, γίνεται μία παρέλαση και όχι τρεις ταυτόχρονα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, όπως άλλες χρονιές.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Σεβασμιώτατος έδωσε τα εύσημα στον κ. Δήμαρχο για την οργάνωση και την ευχή του σε όλους τους τοπικούς άρχοντες που έσπευσαν να λάβουν την ευχή του.

28voula.JPG
28voula1.JPG
28voula2.jpg
28voula3.JPG
28voula4.JPG
28voula5.JPG
28voula6.JPG
28voula7.JPG
28voula8.JPG


Ετικέτες