Με επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητροπόλεως Κυδωνίας(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί να άλλαξαν οι εποχές ο άνθρωπος όμως δεν άλλαξε και συνεχίζει παρόλες τις δυσκολίες να προσφέρει από το περίσσευμα της αγάπης του στον συνάνθρωπο. Αυτό απέδειξε η φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητροπόλεως  όπου η απρόσμενη προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε τα συσσίτια της Μητροπόλεως , ένα έργο δικό σας που εμείς απλά συντονίζουμε, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνός στο ιστορικό καφέ Κήπος, όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητροπόλεως μας. Μεγάλη σε συναισθήματα και αγάπη για τον διπλανό μας.

Άλλη μία φορά οι Χανιώτες οπλίστηκαν με το αίσθημα της αρωγής προς τον συνάνθρωπο και έδωσαν δυναμικό παρόν, γεμίζοντας ασφυκτικά την καφετέρια.

Την όμορφη εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ενώ ο εκλεκτός καλεσμένος και ομιλητής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ανδρέας Κονάνος, κέρδισε το ακροατήριο του , μιλώντας αυτή την φορά για τις σχέσεις των ανθρώπων μέσα στην οικογένεια και κατ’ επέκτασιν στην κοινωνία. Με το μικρόφωνο στο χέρι ο π. Ανδρέας είχε μία όμορφη ομιλία κινούμενος σε όλη την αίθουσα μην αφήνοντας κανένα ακροατή παραπονεμένο.

Μετά το πέρας της όμορφης αυτή εκδήλωσης και βραδιάς ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος  ευχαρίστησε με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  τον ομιλούντα π. Ανδρέα Κονάνο, τους κληρικούς της Μητροπόλεως , τους άρχοντες του τόπου , τα παιδιά από το πρόγραμμα του Ξένιος Δίας κ. Στυλιανή Περάκη και κ. Εύα Ροζάκη για την προετοιμασία, τον π. Νικόλαο Γιαννακουδάκη Υπεύθυνο των Συσσιτιών και την κ. Μαρία Αυγέρου για τα υπέροχα κεράσματα τον κ. Βασίλειο Σταθάκη για την παραχώρηση της αίθουσας και το κέρασμα που προσέφερε, όλους όσους εθελοντικά επώνυμα και ανώνυμα προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο και αγώνα της Μητροπόλεως μας καθώς και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα αυτό αγάπης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο.

Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Χανίων απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης

Επιμέλεια βιντεοσκοπήσεως: κ. Αντώνιος Τζατζάνης

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες