ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις κλήσεις ΔΕΝ πρέπει να απαντήσετε!

Loading...


Οι καιροί είναι δύσκολοι και κάποιοι σκαρφίζονται ένα σωρό τρόπους για να βγάλουν λεφτά. Βασικός στόχος των ημερών,το…τηλέφωνό σας!

Μετά από περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί, κρίνουμε πως είναι ανάγκη να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για νούμερα που όταν κάποιος δει στην οθόνη του κινητού του, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αγνοήσει την κλήση.Τα νούμερα που πρέπει να αποφύγετε να απαντήσετε είναι: +375602605281 , +37127913091 ή καθώς και οποιοσδήποτε αριθμός που ξεκινά με 375 ή 371(Λετονία).
Στην αρχή κάνουν μια αναπάντητη και το κλείνουν. Αν τους καλέσετε στη συνέχεια χρεώνεστε μέχρι και $30 και ταυτόχρονα τους δίνετε την δυνατότητα να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 δευτερόλεπτα. Στην χειρότερη των περιπτώσεων μπορούν να αντιγράψουν και στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας ή τραπεζικά στοιχεία σας, αν τα έχετε περασμένα στο τηλέφωνό σας.

Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα.Οπότε για να μην υπάρξει ούτε γάτα ούτε ζημιά… ΜΗΝ απαντήσετε ή μην καλέσετε πίσω.

Παρακαλούμε προωθήστε το σε φίλους σας.