ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το βότανο που προστατεύει από καρκίνο και διαβήτη

Ιούνιος 16, 2018 στις 16:02 μμ

Το να χρησιμοποιείτε βότανα και μπαχαρικά στην μαγειρική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την γεύση και την […]

Συκώτι: Οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές

Ιούνιος 3, 2018 στις 19:36 μμ

Το συκώτι είναι το «κέντρο αποτοξίνωσης» του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση επικίνδυνων ουσιών, όπως το αλκοόλ […]

Υπέρταση: Τροφές που τη ρίχνουν

Μάιος 18, 2018 στις 22:29 μμ

ΥΠΕΡΤΑΣΗ: Η σωστή διατροφή αποτελεί «όπλο» ενάντια στην επικίνδυνη άνοδο της αρτηριακής πίεσης, κοινώς υπέρταση.

Τόνος: Πως βοηθά την υγεία και τον οργανισμό

Μάιος 15, 2018 στις 20:15 μμ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Όλοι ξέρουμε πως ο τόνος είναι από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα όσων προσπαθούν να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή ή […]

Ουρικό οξύ: Τα «ναι» και τα «όχι» στις τροφές

Μάιος 13, 2018 στις 22:06 μμ

Το ουρικό οξύ μπορεί να αντιμετωπιστεί απλώς αλλάζοντας κάποιες συνήθειες στη διατροφή σας. Δείτε ποιες τροφές οφελούν και ποιες βλάπτουν […]

Ποιο λάδι να προτιμάται για το τηγάνισμα

Μάιος 6, 2018 στις 22:06 μμ

Οταν πρέπει να τηγανίσετε πρέπει να χρησιμοποιείτε λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, […]

Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν στην αποτοξίνωση μετά το πασχαλινό φαγοπότι

Απρίλιος 15, 2018 στις 22:06 μμ

Πάσχα ίσον θερμίδες, λιπαρά και τοξίνες, πράγματα που φυσικά δε σκεφτόμαστε μπροστά στη θέα του σουβλιστού αρνιού και του λαχταριστού […]

Τροφές με πολύ περισσότερο αλάτι από όσο φανταζόμασταν

Απρίλιος 10, 2018 στις 22:29 μμ

Αν θέλουμε να περιορίσουμε το αλάτι που καταναλώνουμε, ξέρουμε ποιες τροφές πρέπει να αποφύγουμε: πατατάκια, αλατισμένους ξηρούς καρπούς και κάθε […]

Διατροφικές συμβουλές από τη Μ. Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

Απρίλιος 6, 2018 στις 22:29 μμ

Από άποψη διατροφής, το τριήμερο από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα χαρακτηρίζεται από το πέρασμα από […]

25η Μαρτίου: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο;

Μάρτιος 23, 2018 στις 14:35 μμ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ– Ο βακαλάος, μπήκε στο τραπέζι μας τον 15ο αιώνα και…απέκτησε τη δική του θέση στο εθνικό μας εδεσματολόγιο.