Νέο θαύμα κατά τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι (ΦΩΤΟ)

Loading...


του Γιώργου Θεοχάρη

Όπως μεταδίδει το αραβικό http://www.almjhar.com, τo πρωί της Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, οι που προσπαθούν να παραμείνουν στο ανατολικό Χαλέπι, κρατώντας εγκλωβισμένους με τα όπλα χιλιάδες αμάχους που θέλουν να εγκαταλείψουν τις συνοικίες του, εκτόξευσαν από το ανατολικό Χαλέπι μαζικά πυραύλους, οι οποίοι έπληξαν τη συνοικία Shahba στο δυτικό .

Πρόκειται για αυτούς τους πυραύλους που έχουν πάντα στόχους αμάχους, για τους οποίους δεν μιλάει κανείς στην Δύση, ούτε ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών, ούτε η κυρία Μέρκελ, ούτε όσοι διαδήλωσαν «αυθόρμητα» έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο, με στόχο να εξωθήσουν τα πράγματα σε δυτική επίθεση κατά της Συρίας και της Ρωσίας, για την υποστήριξη των τρομοκρατών, που είναι φίλοι της Δύσης παντού, εκτός από την ίδια την Δύση.

Όμως, παρά την πλήρη εγκατάλειψή τους από την αποχριστιανικοποιημένη Δύση, οι χριστιανοί της Συρίας έχουν την προστασία της .

Αυτήν την φορά οι τζιχαντιστές είχαν στοχοποιήσει μια γυναικεία (πιθανότατα καθολική) μονή. Οι πύραυλοι όμως, αν και καρφώθηκαν με δύναμη στο έδαφος, δεν εξερράγησαν!

Και άλλες συριακές ιστοσελίδες ανέφεραν το θαυμαστό γεγονός.

Διαβάστε εδώ:  Οι Τούρκοι δηλώνουν έτοιμοι για μακροχρόνιο πόλεμο στη Συρία

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες χριστιανικές περιοχές, όπως στη Σεϊντνάγια και στη Mhardeh.

Επίσης, σύμφωνα με την παραπάνω πηγή, και άλλος πύραυλος που έπεσε στη συνοικία Furqan του Χαλεπίου, έμεινε άσκαστος (δεύτερη φωτο).

2410pan-1 2410pan-2 2410pan-3