ΗΠΑ: Απειλούνται με στρατοδικείο όσοι στρατιώτες εκφράζουν τα θρησκευτικά πιστεύω τους!!

Loading...


Το Πεντάγωνο έχει κυκλοφορήσει μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι οι στρατιώτες θα μπορούσαν να διωχθούν για την προώθηση της πίστης τους: «Θρησκευτικός προσηλυτισμός δεν επιτρέπεται στο Υπουργείο Άμυνας … τα στρατοδικεία που θα παίρνουν αποφάσεις καθώς και οι εξωδικαστικές ποινές, όλα θα αποφασίζονται για κάθε περίπτωση-κατά περίπτωση …

Ακολουθεί μια έκθεση του Breitbart News, σχετικά με τη συνάντηση του Ομπάμα στο Πεντάγωνο με τον ενάντια στον Χριστιανισμό, εξτρεμιστή Mikey Weinstein ,να αναπτύξουν διαδικασίες στα στρατοδικεία για την τιμωρία των χριστιανών στον στρατό που εκφράζουν ή μοιράζονται την πίστη τους.
Ο Weinstein είναι ο επικεφαλής του Ιδρύματος, «της Στρατιωτικής Θρησκευτικής Ελευθερίας», και λέει ότι οι Χριστιανοί-συμπεριλαμβανομένων των ιερέων-που μοιράζονται το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού στο στρατό, είναι ένοχοι για «προδοσία» και διαπράττουν μια πράξη «πνευματικού βιασμού» και είναι τόσο σοβαρό έγκλημα όσο η «σεξουαλική επίθεση». Είπε επίσης ότι οι Χριστιανοί που μοιράζονται την πίστη τους στο στρατό είναι «εχθροί του Συντάγματος.»

Το να καταδικαστεί σε στρατοδικείο ένας στρατιώτης σημαίνει ότι έχει διαπράξει έγκλημα σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό στρατιωτικό νόμο. Η τιμωρία από ένα στρατοδικείο μπορεί να περιλαμβάνει φυλάκιση και να πάρει ο στρατιώτης ένα επαίσχυντο εξιτήριο από το στρατό.

Έτσι, οι πολιτικοί υποψήφιοι του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που οδηγούν το Πεντάγωνο ,επιβεβαιώνουν ότι ο στρατός θα το ορίσει ως έγκλημα, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε φυλάκιση- όσους φορούν στολή και μοιράζονται την πίστη τους. Αυτό θα περιλαμβάνει ιερείς-αξιωματικούς του στρατού που χειροτονήθηκαν κληρικοί της πίστης τους (ως επί το πλείστον χριστιανοί ποιμένες ή ιερείς, ή Εβραίοι ραβίνοι), των οποίων καθήκον από την ίδρυση του στρατού των ΗΠΑ από τον George Washington, είναι να διδάξουν την πίστη και να υπηρετήσουν τις πνευματικές ανάγκες των στρατιωτών που έρχονται σε αυτούς για συμβουλές και διδασκαλία.

Ο κανονισμός αυτός θα περιορίσει σοβαρά την έκφραση της πίστης στο στρατό, ακόμη και μεταξύ των στενών φίλων. Θα μπορούσε επίσης να καταργηθεί η θέση του εφημέριου στο στρατό, δεδομένου ότι δεν θα επιτρέψει σε ιερείς να κηρύττουν την πίστη τους .Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς ένα μέλος του κλήρου θα μπορούσε να δώσει πνευματικές συμβουλές ,χωρίς να πει τίποτα που θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό από αυτούς που προωθούν αυτό το σχέδιο.

Σε απάντηση στα σχέδια του Πενταγώνου, ο συνταξιούχος υπολοχαγός Jerry Boykin , ο οποίος είναι τώρα εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Family Research Council (FRC), δήλωσε στο Fox & Friends το πρωί της Τετάρτης:
Είναι ένα θέμα, με το τι εννοούν με τον όρο «προσηλυτισμός». … Νομίζω ότι έχουν μια μικρή σύγχυση με τους ορισμούς. Αν μιλάμε για εξαναγκασμό, αυτό είναι άλλο πράγμα, αλλά αν μιλάμε για την ελεύθερη άσκηση της πίστης μας ως μεμονωμένα άτομα, στρατιώτες, ναύτες, αεροπόροι και πεζοναύτες, ειδικά οι ιερείς, νομίζω ότι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τη δυνατότητα σε έναν στρατιώτη, να είναι σε θέση να ασκεί την πίστη του. 

Το FRC έχει ξεκινήσει μια αναφορά εδώ η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60.000 υπογραφές, καλώντας τον Γραμματέα Hagel να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Weinstein και την αντι-χριστιανική οργάνωση του που αναπτύσσει στρατιωτική πολιτική, ενάντια με τη θρησκευτική πίστη.