Ουκρανία: Σκότωσαν Ορθόδοξο ράπερ αντιναζιστή που ήταν δόκιμος μοναχός (video)

Loading...


Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ. – Σταφυλά Π.

Σιώπησε η φωνή της Αρκούδας. O Παγκόσμιος 31χρονος πρωταθλητής του kick-boxing (2007 Marina di Carrara/Ιταλία), Nikolai Leonov, αντιναζιστής πατριώτης της Λαικής Δηνοκρατίας του Donetsk σκοτώθηκε από πυρά κατά την επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων του Κιέβου στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Συνόδευε το ασθενοφόρο που είχε φθάσει στην περιοχή για να περισυλλέξει νεκρούς και τραυματίες.

Ο Νικολάι που γεννήθηκε στις 08/10/82 στο Dnipropetzovsk και ήταν μοναχογιός, υπήρξε μια χαρισματική προσωπικότητα. Εκτός από τις παγκόσμιες επιδόσεις του στο kick-boxing, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στo goju Ru karate-do (Οδησσός,2005) και καταξιωμένος πυγμάχος και προπονητής.

Εκτός από πρώτης κλάσης αθλητής , υπήρξε και γνωστός ταλαντούχος μουσικός του λεγόμενου ορθόδοξου ρωσόφωνου rap μουσικού κινήματος. Μέσα από τα τραγούδια του εξέφραζε ήδη από τις αρχές των ταραχών στο Κίεβο, την ανησυχία του για το ναζιστικό πισωγύρισμα της χώρας του και απήγγειλε σκληρά ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον Πρόεδρο Ομπάμα :

“…από τα παρασκήνια η μαριονέττα Ομπάμα κυβερνάει τη χώρα μου…. πες μου τι να κάνω Μάνα…Η Αγία Ρωσία καταστρέφεται από τον Οbama…Πες μου τι να κάνω Μάνα…”

“Απαιτούν να πέσω στα γόνατα…Βοοειδή πήραν την εξουσία…Διάβολος με μαυροκόκκινο μανδύα κινείται ελεύθερα στον Κήπο της Εδέμ…Και πάλι έμποροι στο ναό…Χαμαιλέοντες και Φαρισαίοι…Ο Πιλάτος νίπτει τα ματοβαμμένα χέρια του, για τις φρικαλεότητες να βρεί μια δικαιολογία…Ο Σατανάς ισχυρίζεται ότι είναι ανθρωπιστής και ακόμη περισσότερο, ένας Άγγελος του Ελέους…Πιάνω τη λαβή του μαχαιριού…Ελπίδα δίνει η απογοήτευση…”

δείτε το κλιπ του τραγουδιού του πατριώτη Νικαλάι, ίνδαλμα της ρωσόφωνης νεολαίας:

 Ετικέτες