Ν.Μαδούρο: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι ο Φρανκεστάιν που δημιούργησε η Δύση»

Loading...


Κατά τη διάρκεια ομιλίας τους στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, κατηγόρησε τη Δύση για τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.
 
Όπως είπε, οι δυνάμεις της Δύσης βοήθησαν ώστε να πάρει πνοή η εξτρεμιστική οργάνωση και τόνισε πως μόνο «μία συμμαχία που σέβεται την κυριαρχία των κρατών, τον λαό και τις ένοπλες δυνάμεις, μπορεί να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία»

 
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «Φρανκεστάιν» την ισλαμιστική ομάδα, «ένα τέρας που έθρεψε η ίδια η Δύση».
 
Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά καθώς ο Ιρανός ΥΠΕΞ πρώτος είχε δηλώσει με στοιχεία ότι το Ισλαμικός κράτος- «Φρανκενστάιν» είναι δημιούργημα της δύσης όπως είχαμε αποκαλύψει στο defencenet.gr.
 
Πρόσθεσε, δε, πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία, αλλά άσκησε δριμεία κριτική στη Δύση που μάχεται κατά του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ.
 
Τόνισε, λοιπόν, πως αν ανατραπεί ο Άσαντ τότε οι τρομοκρατικές δυνάμεις στην περιοχή της Συρίας, του Λιβάνου, του Ιράκ και της Ιορδανίας θα εδραιωθούν.
 
«Η δημοκρατική και συνταγματική κυβέρνηση της Συρίας έχει συλλάβει τρομοκράτες», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
 

Όσο για την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού Έμπολα, δήλωσε πως αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο, αλλά οι δυνάμεις της Δύσης «είναι απασχολημένες να βομβαρδίζουν τον λαό στο Ιράκ και τη Συρία».Ετικέτες