Θρησκευτικός ηγέτης Τουρκίας: Oι τζιχαντιστές είναι… «Αριστεροί ιδεολόγοι»!

Loading...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σάλο έχουν προκαλέσει ακόμα και στην Τουρκία οι δηλώσεις του αρχιμουφτή, δηλαδή του θρησκευτικού ηγέτη της Τουρκίας, Mehmet Görmez, ότι οι εγκληματίες δολοφόνοι Τζιχαντιστές δεν είναι παρά… αθώοι ιδεολόγοι, κάτι σαν τους αριστερούς ιδεολόγους και προσπαθούν να προβάλλουν τις απόψεις τους!

Οι πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις του θρησκευτικού αρχηγού της Τουρκίας, δημοσιεύονται στο μηνιαίο περιοδικό της τουρκικής αρχιμουφτείας, Diyanet Aylık Dergisi, όπου αναφέρει ότι οι Τζιχαντιστές και το ISIS είναι κάτι παρόμοιο με τους αριστερούς ιδεολόγους επαναστάτες όπως έχουν δράσει σε πολλές χώρες τα τελευταία 60-70 χρόνια.

 


Ο θρησκευτικός αρχηγός της Τουρκίας παρομοίασε τους Τζιχαντιστές με τις διάφορες αριστερές πολιτικές κινήσεις που έχουν δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές περιπτώσεις από την παρανομία, για να υπηρετήσουν την ιδεολογία τους!

Τι ωραία που ωραιοποιούνται όλοι αυτοί οι δολοφόνοι και εγκληματίες από τον θρησκευτικό αρχηγό της Τουρκίας, Mehmet Görmez. Σημειωτέον το όνομ α του σημαίνει …αόρατος!!!

Μάλιστα!!!Ετικέτες