Η φρίκη τον τζιχαντιστών με… παιδικό «πρόσωπο» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα αποκλειστικό βίντεο αποκαλύπτει πως η ISIS στη Συρία στρατολογεί συστηματικά μικρά παιδιά από 8 ετών και τα εκπαιδεύει για να γίνουν σκληροί δολοφόνοι των απίστων και βομβιστές αυτοκτονίας.

Ο 14χρονος Ομάρ επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί στο στρατό τους, τον έδεσαν και του πριόνισαν το χέρι και το πόδι σαν παράδειγμα τιμωρίας στα άλλα παιδιά να μην αντιστέκονται στην ISIS και για να τους θυμίσουν ότι από την ηλικία των 16 χρόνων όλα θα ενταχθούν στον στρατό τους σαν στρατιώτες -εκτελεστές, ή βομβιστές αυτοκτονίας.

Τα παιδιά αυτά δεν είναι μόνο αγόρια. Όπως δείχνει το βίντεο μια δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης του ISIS προετοίμαζε νεαρά κορίτσια από την ηλικία των 10 χρόνων να επιζητούν το θάνατο σαν θρησκευτικό καθήκον διότι έτσι θα πεθάνουν σαν μάρτυρες για την ISIS και θα πάνε κατευθείαν στον παράδεισο.

Η δασκάλα αυτή αποκάλυψε ότι προς το παρόν ο στόχος τους είναι οι «άπιστοι» της Συρίας του Άσαντ, αλλά έχουν στη συνέχεια και μακροπρόθεσμους στόχους για επίθεση κατά των απίστων στην ίδια την Δύση.

Αυτοί οι Τζιχαντιστές ανάγκασαν στο Ιράκ μια γυναίκα να παρακολουθεί πως βιάζουν την 9χρονη κόρη της μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα άλλη μια μητέρα αναγκάστηκε να παρακολουθεί την κόρη της να βιάζεται μέχρι θανάτου.

 


Η Vian Dakhil, βουλευτίνα του ιρακινού κοινοβουλίου και αγωνίστρια κατά του ISIS αφηγείται, «Μια άλλη γυναίκα στο Ιράκ την άφησαν οι απαγωγείς της, όλοι μέλη του ISIS να λιμοκτονεί για 2 μέρες και την χώρισαν από τα παιδιά της, το ένα 3ων και το άλλο 5 ετών. Αφότου πέρασαν οι δύο μέρες της έδωσαν λίγο ρύζι με κρέας για να φάει. Όταν έφαγε και συνήρθε της αποκάλυψαν ότι μόλις έφαγε … το κρέας του 3χρονου γιου της.»!!!

 

Οι Yazidis, οι Χριστιανοί και οι άλλες μειονότητες έχουν υποφέρει αρκετά κάτω από την κυριαρχία του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Χαλιφάτου, το οποίο έχει καταλάβει σημαντικής αξίας εδάφη στο Ιράκ και στην Συρία . Σε μια μεγάλη διεθνή επιχείρηση διάσωσης τον Αύγουστο του 2014 κατάφεραν να σώσουν χιλιάδες Ιρακινούς Yazidis οι οποίοι ήταν παγιδευμένοι σε μια βουνοπλαγιά και καταδιώκονταν από μαχητές του ISIS για να τους σφάξουν.

Σε ένα άλλο χαρακτηριστικό βίντεο βλέπουμε ένα μικρό αγοράκι με μάσκα και στολή του ISIS να κρατάει μια κούκλα με πορτοκαλί στολή την οποία αποκεφαλίζει μιμούμενο τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley.

 

 

 

 

 Ετικέτες