Η Μέρκελ στην Στουτγκάρδη την Ημέρα της Ευαγγελικής Εκκλησίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Στην Στουτγκάρδη βρέθηκε την Παρασκευή η Αγκελα Μέρκελ και μίλησε μπροστά σε μεγάλο κοινό, με αφορμή την Ημέρα της Ευαγγελικής Εκκλησίας και το συνέδριο που διοργανώθηκε από τις 3 Ιουνίου μέχρι και σήμερα.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, και στο ζήτημα των κοινωνικών δικτύων και εξέθεσε τις απόψεις της περί προστασίας του απορρήτου στο ίντερνετ και στη συνέχεια δέχτηκε από ένα μικρό αγόρι την εξής ερώτηση: «Κα Μέρκελ, σας αρέσει το Facebook;»

«Είναι καλό που το έχουμε, όσο καλό είναι να έχεις ένα αμάξι ή ένα καλό πλυντήριο», είπε η Μέρκελ αποσπώντας χειροκροτήματα από το κοινό.

Παρά το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πατήσει «Like» στη σελίδα της Γερμανίδας πολιτικού στο Facebook, η ίδια θεωρεί ελάχιστους από αυτούς φίλους της.

«Η παρουσία μου και μόνο στο Facebook δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχω σπουδαίους φίλους. Το Facebook δεν φέρνει την ευτυχία στη ζωή», σχολίασε η Μέρκελ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι, παρά τη χρησιμότητα των μέσων δικτύωσης, είναι καλύτερο να συναντάς από κοντά τους φίλους τους για να μαθαίνεις νέα τους.

merkel.jpg
merkel1.jpg
merkel2.jpg


Ετικέτες