Όλη η αλήθεια για το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μητροπολίτη-Τι απαντά η Εκκλησία

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη-Σάλος έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα )  για τη φωτογραφία με το υπερπολυτελές  αυτοκίνητο μητροπολίτη. Με βαρύτατους έως χυδαίους χαρακτηρισμούς χιλιάδες χρήστες  του διαδικτύου εξαπολύουν πυρά κατά της Εκκλησίας και των Ιεραρχών για την προκλητικό όχημα που όπως λένε ορισμένοι, κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ (.

Μετά από τον θόρυβο αυτό το  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ επικοινώνησε με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και ζήτησε διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

΄΄ Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν ανήκει σε μητρόπολη  ή μητροπολίτη της . Τα αυτοκίνητα των Ιεραρχών μας δεν είναι μεγάλου κυβισμού και δεν ανήκουν  στην κατηγορία των υπερπολυτελών οχημάτων .Είναι μεσαίου κυβισμού κι αν κάποια από αυτά ξεχωρίζουν είναι μόνο για θέματα ασφαλείας και των χιλιομέτρων που διανύουν σε σταθερή βάση για την άσκηση των ποιμαντικών καθηκόντων των μητροπολιτών μας. Πάντως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ανήκει σε εμάς ΄΄, εξηγεί με σαφήνεια στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο διευθυντής τύπου και επικοινωνίας της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Γιώργος Βασιλείου.

Μετά και την επίσημη διάψευση από την Εκκλησία της Ελλάδος για το περίφημο αυτοκίνητο, αυτό που μπορεί να υποθέσει κανείς είναι, είτε η φωτογραφία είναι προϊον φωτομοντάζ είτε ανήκει σε άλλη Εκκλησία!

 tilegrafima.gr