Τη Βασιλόπιτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κύριλλος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τη Βασιλόπιτα του Δήμου Ιεράπετρας έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τους Εφημερίους των Ενοριών της πόλεως, πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από καρδιάς στον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, στον Πρόεδρο κ. Ηλία Νταραρά και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλή και δημιουργική χρονιά, με πνεύμα συνεργασίας, σύμπνοιας και αγάπης για το καλό του τόπου, και ζήτησε από όλους να επιδείξουν πνεύμα πολιτικού πολιτισμού, εν όψει μάλιστα της ενάρξεως της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να ανέβει η Ιεράπετρα ακόμη υψηλότερα, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχαρίστως ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλα τα παρόντα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία.tilegrafima.gr