Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς Πατριάρχη Ειρηναίο: «Οι προσευχές μας για ταχεία ανάρρωση θα σας συνοδεύουν»

Loading...


Στο πλευρό του που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στους Αμπελοκήπους έσπευσαν εχθές το βράδυ ιερείς της ώστε να του απευθύνουν ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Πιο συγκεκριμένα τον Μακαριώτατο που συνεχίζει θεραπευτική αγωγή επισκέφθηκαν ο σεβάσμιος και πρόσφατα τιμηθείς στο Φανάρι από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο με το οφφίκιο του αρχιμανδρίτου του Οικονομικού Θρόνου π. Νεκτάριος Τσολίδης, προϊστάμενος του Ι. Ναού Εισόδια Θεοτόκου Νέας Φιλοθέης, Π. Ψυχικού (πρώην αρχιερατικός επίτροπος της περιφερείας) και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χαβάτζας Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο ασθενούντας Πατριάρχης με σημάδια βελτίωσης της υγείας του και πλημμυρισμένος από όμορφα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης ευχαρίστησε θερμά τους δυο επίσημους επισκέπτες για το ενδιαφέρον και την ενθάρρυνσή τους.

Διαβάστε εδώ:  Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος και τρεις πρωθυπουργοί στη δεξίωση της Γιάννας Αγγελοπούλου

Εκ μέρους του περιβάλλοντος του εμπερίστατου Αγιοταφίτου Ιεράρχη,η αδερφή του κυρία Μαρία Χάλαρη, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη της προς τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Β΄, στον Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη, νέο Γενικό Διευθυντή την ΕΚΥΟ και τον κ. Ευάγγελο Σπανό, ιδιοκτήτη του ομίλου υπηρεσιών υγείας Βιοιατρική.tilegrafima.gr