Ι.Μ. Κορίνθου: Συνεργασία με τον σύλλογο

Loading...


Μια νέα συνεργασία εγκαινιάστηκε για Ι. Μητρόπολη Κορίνθου,με τον σύλλογο φροντίδας ανοϊκών ασθενών «Η Πανάκεια»

Ο συγκεκριμένος σύλλογος αποτελείται από επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας και υποστηρίζει την έρευνα σχετικά με τις αιτίες, την βελτίωση, την διάγνωση, την θεραπεία και την φροντίδα για την νόσο και άλλων συναφών διαταραχών, όπως η νόσος PICK, η νόσος CREUTZFELDT – JACOB, οι άνοιες του μετωπιαίου λοβού, η άνοια με σωμάτια LEWY, η αγγειακή άνοια κ.α., προθυμοποιήθηκε μέσω της Προέδρου του κ.
Ελένης Ρέκκα, να παράσχει δωρεάν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες του στους Κορινθίους.

Διαβάστε εδώ:  Θυρανοίξια παρεκκλησίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' στην Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, εκτός από την ενημέρωση του Κορινθιακού κοινού σχετικά με την άνοια, που παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση στις μέρες μας, πραγματοποιήθηκε ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ, ενημέρωση και παροχή οδηγιών σχετικά με την νόσο ALZHEIMER και άλλων συναφών διαταραχών στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η κίνηση αυτή αποτέλεσε την απαρχή μόνο αυτής της νέας συνεργασίας με τον Σύλλογο Φροντίδας Ατόμων με Άνοια «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ» και θα υπάρξει και συνέχεια, η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κορίνθιοι στην ιδιαιτέρως χρήσιμη αυτή δράση.