Ποιους Μητροπολίτες παινεύει και ποιους καθυβρίζει ο Μιχαλολιάκος

Loading...


Αποκαλυπτικά για τις… δημοκρατικές πεποιθήσεις του Νικου Μιχαλολιάκου είναι βίντεο και ντοκουμέντα που έχουν στην διάθεσή τους οι δικαστικές αρχές και περιέχονται στην δικογραφία.

Σε αυτά ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναλύει τις απόψεις του για συγκεκριμένους μητροπολίτες που στήριξαν το κόμμα του.
«Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε.Ο Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατ…….ς αν δεν ήτανε δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός.

Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος.. Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων.

Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης.

Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».