Η Νέα Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και όχι στα κόμματα

Loading...


του Γιώργου Θεοχάρη

Ξέμειναν από προγράμματα και αλήθειες και επενδύουν σε μία παλαιομοδίτικη προεκλογική προπαγάνδα επικεντρώνοντας στα συνθήματα και μόνο!

Η Νέα Ελλάδα, αποτέλεσε την αιτία της πρόσφατης σύγκρουσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της Κουμουνδούρου κατοχύρωσε το domain : neaellada.gr όπου χθες φιλοξένησε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα και δέχεται πυρά από τη ΝΔ ότι το εν λόγω σύνθημα ανήκει στη ΝΔ καθώς όπως υποστηρίζεται χρησιμοποιείται από τον Αντώνη Σαμαρά και τα στελέχη του τον τελευταίο χρόνο.

Αγαπητοί κύριοι, πόσο μικροπρέπεια και υποκρισία κρύβει η στάση σας….

Η Νέα Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι πληρώνουν με πολύ ακριβό νόμισμα τις αρπαχτές των πολιτικών των τελευταίων 50 χρόνων και …..

Είναι προκλητιικό αν όχι αστείο τα δυο μεγαλύερα πολιτικά κόμματα να τσακώνονται για μία Ελλάδα… που έχουν τεράστιες ευθύνες εδώ που την έφθασαν. Θα μου πείτε, μα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβέρνησε!

Οχι δεν κυβέρνησε αλλά θα κυβερνήσει σε λίγο με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επί χρόνια ανεχόντουσαν και συμμετείχαν στο φαγοπότι… εις βάρους του λαού και τώρα προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθουν και πάλι να μας ρίξουν τη χαριστική βολή!

Και η ΝΔ από την άλλη που υπερψήφισε το δεύτερο και πιο επώδυνο μνημόνιο που έκανε τους συνταξιούχους …ζητιάνους και τους εργαζομένους … δούλους, να θέτει εκβιασμούς τύπου: σταθερότητα ή χρεωκοπία!

Αχ Θεέ μου, ο φαρισαϊσμός χτυπά την Ελλάδα μας . Μην αφήσεις να κατακεραυνώσει και την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ η οποία θα χτιστεί από τους Ελληνες που είχαμε ξεχάσει την καταγωγή μας!