ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ!

Loading...


Αναγνώστη, σε παρακαλώ να έχεις ανοικτό μυαλό και προπάντων ανοικτή καρδιά σε αυτά που θα διαβάσεις και θα δεις, και να υποψιάζεσαι ότι κάποιος σε Αγαπάει πάρα πολύ….

 1ο ΘΑΥΜΑ – ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ
Κάθε Πάσχα στην Ιερουσαλήμ στον Πανάγιο Τάφο (εκεί δηλαδή που θάφτηκε ο Ιησούς Χριστός) έρχεται το Άγιο Φως, με άγνωστο τρόπο για τους ανθρώπους. Κάθε χρόνο ο Έλληνας Πατριάρχης Ιεροσολύμων πριν μπει και κλειδωθεί στον Πανάγιο Τάφο, ελέγχεται από Ισραηλίτες αστυνομικούς εξονυχιστικά μήπως κουβαλάει μαζί του αναπτήρα ή σπίρτα. Το πρώτο πράγμα που θα θέλανε οι αλλόθρησκοι Ισραηλίτες είναι να ανακάλυπταν απάτη στον ερχομό του Αγίου Φωτός. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει τίποτα….
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Πατριάρχης μπαίνει μέσα στον τάφο με ειδικά κεριά που αυταναφλέγονται, όμως αυτοί οι «κάποιοι» δεν μας εξηγούν πως γίνεται το Άγιο Φως να μην καίει τους ανθρώπους που το αγγίζουν τα πρώτα λεπτά αφότου βγεί από τον Πανάγιο Τάφο!!!
Αυτό ακριβώς φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Παρακαλώ ακούστε προσεκτικά τις συνολιμίες των ανθρώπων (προς το τέλος του βίντεο) όπου αναφέρουν ότι δεν καίγονται.
Για να δείτε το βίντεο πατήστε παρακάτω:
Επίσης πολλά άλλα συμβαίνουν στον Πανάγιο Τάφο κάθε Πάσχα….
 
alt2ο ΘΑΥΜΑ – ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ
Πριν λίγα χρόνια ζούσε στην γνωστή πλεόν Ιερά Μονή Βατοπεδίου ο Γέροντας Ιωσηφ. Ήταν ένας μοναχός που είχε φτάσει πολύ ψηλά στα μάτια του Θεού. Όταν πέθανε τον βρήκαν με το στόμα ανοικτό και δεν μπορούσαν να του το κλείσουν, διότι είχε ήδη παγώσει. Τον σκέπασαν με τα ράσα του (όπως συνηθίζεται) και άνοιξαν τα ράσα στο τμήμα του προσώπου και εκ θαύματος το στόμα είχε κλείσει και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο!!!
Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες στο παρακάτω βίντεο:
 
3o ΘΑΥΜΑ – Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Ο Θεός δίνει το Άγιο Φώς του στου Ορθόδοξους, αλλά σκορπίζει την χάρη του σε όλο τον κόσμο, για να σωθούν από την κόλαση του σατανά όλο και περισσότερες ψυχές!
Όταν έπεσε η ατομική βόμβα στην Χιροσίμα, τα σπίτια και οι άνθρωποι στα πρώτα 3 χιλιόμετρα κονιορτοποιήθηκαν (δηλαδή έγιναν σκόνη). Όμως μια Ιαπωνέζα μοναχή δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά!!!
Δείτε την μοναχή στο βίντεο του ιστορικού ντοκυμαντέρ (μετά την μέση του βίντεο):
 
4ο ΘΑΥΜΑ – 250.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ
Αυτό είναι ένα από τα λίγα θαύματα που το είδαν τόσοι πολλοί. Συνέβαινε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και για πολλές ημέρες, πάνω από την οροφή μιας εκκλησίας στο προάστιο Zeitun του Καϊρου. Η ίδια η Παναγία εμφανιζόταν με μια υπέρλαμπρη μορφή!!!
Πολλές φωτογραφίες και εφημερίδες της εποχής έχουν διασωθεί, αλλά η πιο σημαντική εγγύηση για το γεγονός, είναι οι τόσες πολλές χιλιάδες μαρτύρων που την είδαν με τα μάτια τους. “Κάποιοι” είπαν ότι ήταν μια φάρσα με ηλεκτρονικά μέσα, όμως η αστυνομία έψαξε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων γύρω από την εκκλησία, χωρίς βέβαια να βρει κάτι…
Το βίντεο είναι το ακόλουθο:
 
5ο ΘΑΥΜΑ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ  ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ
Μόλις πρόσφατα, τον Δεκέμβρη του 2009,  η Παναγιά μας ξαναεμφανίστηκε στο Κάιρο. Αυτή την φορά, αυτοί οι “κάποιοι” προτίμησαν να δείξουν ελάχιστα το γεγονός στην τηλεόραση της Αιγύπτου.
Στην Ελλάδα μάλλον δεν το έδειξαν ποτέ….
Η Παναγιά μας φαίνεται ολοκάθαρα στο παρακάτω βίντεο πάνω από την οροφή της εκκλησίας, μαζί με τον κόσμο που της φωνάζει γεμάτος Αγάπη:
 
6ο ΘΑΥΜΑ – ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Στην Αμερική ήταν ένα βαριά άρρωστο κοριτσάκι στην εντατική. Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι έκαναν ότι μπορούσαν και ότι έπρεπε να την βγάλουν από την μονάδα τεχνικής υποστήριξης. Μόλις η μητέρα πήρε την βαριά απόφαση, κάτι παράξενο συνέβη: μια κάμερα ασφαλείας έξω από το δωμάτιο της μικρούλας έδειχνε μια φωτεινή φιγούρα!!! Αμέσως τότε η μικρούλα αντί να πεθάνει ανάρρωσε, παρά τις προβλέψεις των γιατρών.
Ο φύλακας Άγγελος της μικρούλας, όπως τον κατέγραψε η κάμερα του νοσοκομείου:
 
alt7ο ΘΑΥΜΑ – ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ
Επιτρέψτε μου να σας πω μια ιστορία που την έζησαν και την είδαν με τα ίδια τους τα μάτια οι γονείς μου, που τους ξέρω μια ζωή και γνωρίζω την φερεγγυότητά τους.
Στην γειτονιά που έμεναν οι γονείς μου, είχε γεννηθεί ένα παιδάκι ανάπηρο στα πόδια. Κάποιο καλοκαίρι ο πατέρας του παιδιού το κουβάλησε και πήγαν στην Παναγιά της Τήνου για να παρακαλέσει για το παιδάκι. Να σημειωθεί ότι οι γονείς ήταν κάτι παραπάνω από πιστοί Χριστιανοί.
Μετά από λίγο καιρό αφότου γύρισαν από την Τήνο, κάποιο μεσημέρι η μητέρα του παιδιού το έβαλε να κάτσει κάτω, λίγο πιο έξω από την κουζίνα (όπως συνήθιζε) για να το βλέπει την ώρα που μαγείρευε. Κάποια στιγμή το παιδάκι σηκώθηκε και η μητέρα του φώναξε ξαφνιασμένη. Το παιδάκι της αποκρίθηκε «μην φοβάσαι μαμά, δεν θα πέσω, με κρατάει αυτή η καλή Κυρία».
Η μητέρα δεν έβλεπε καμία κυρία, όμως το παιδάκι από εκείνη την μέρα περπατάει και δοξάζει τον Θεό…
 
8ο ΘΑΥΜΑ – ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
Αυτό το θαύμα μου το ανέφερε κάποιος Μοναχός από το Άγιο Όρος.
Ήταν ένας πατέρας που μεγάλωνε ένα ανάπηρο παιδί μόνος του. Το παιδί ήταν κατάκοιτο στο κρεβάτι. Κάποια στιγμή έφτασε σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο. Τότε εμφανίστηκε κάποιος άνθρωπος στην ζωή του, που άρχισε να τον βοηθά χρηματικά προς χάριν του παιδιού. Τον βοήθαγε για πολύ καιρό, ώσπου κάποια στιγμή ο πατέρας του είπε «σου χρωστάω την ζωή μου». Μόλις το άκουσε αυτό ο άνθρωπος του είπε: «θέλω να έρθεις μαζί μου σε μια συγκέντρωση». Έτσι κι έγινε, κάποια μέρα κλείδωσαν το κατάκοιτο παιδί στο σπίτι και πήγαν σε κάποιον χώρο όπου γινόταν η συγκέντρωση. Εκεί ο πατέρας διαπίστωσε ότι ήταν συγκέντρωση των Ιεχωβάδων. Σκέφτηκε να μείνει για να μην τους προσβάλλει. Μόλις τελείωσε η συγκέντρωση και έφευγε ο κόσμος, του είπε ο ”ευεργέτης” «εσύ μείνε». Πήγαν τον πατέρα σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου ήταν Χριστιανικές εικόνες πάνω στο πάτωμα και του είπε «Μου ανέφερες ότι μου χρωστάς την ζωή σου. Πάτησε λοιπόν τις εικόνες και γίνε μάρτυρας του ιεχωβά». Ο πατέρας ευθύς απάντησε «Εγώ Ορθόδοξος γεννήθηκα και Ορθόδοξος θα πεθάνω. Την ζωή μου είπα ότι σου χρωστάω, όχι την ψυχή μου».
Τότε τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον πέταξαν στον δρόμο. Ο αιμόφυρτος πατέρας πήρε ένα ταξί και παρά την προτροπή του ταξιτζή να τον πάει στο νοσοκομείο, εκείνος πήγε σπίτι.
Έξω από το ξεκλείδωτο πλέον σπίτι του, είδε το παιδί του να τρέχει και να γελά όπως όλα τα παιδάκια. Με έκπληξη ρώτησε το παιδί τι έγινε και εκείνο του είπε τα λόγια «Ήρθε ο Κύριος Ιησούς Χριστός, με σήκωσε και μου είπε: Αυτή την στιγμή ο πατέρας σου μαρτυράει για Εμένα»…
 
9ο ΘΑΥΜΑ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ
Ένας μοναχός στο Άγιο Όρος προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει πνευματικά τους επισκέπτες του μοναστηριού που έμενε. Κάποια φορά είχε έρθει στο μοναστήρι ένας άθεος με μια παρέα. Ο άθεος δεν πιστευέ τίποτα και κατηγορούσε τους παπάδες που θεωρούσε ανάξιους. Ο μοναχός βαριά προβληματισμένος με την στάση του άθεου, πήγε και κλείστηκε στο δωμάτιό του και προσευχόταν να του δώσει φώτιση ο Θεός. Την ώρα της προσευχής του σκέφτηκε κάτι και πήγε και βρήκε τον άθεο και του είπε: «Πόσες εκτρώσεις έχεις κάνει;». Ό άθεος αποκρίθηκε: «5-6». Του λέει ο μοναχός: «δεν σου φταίνε οι παπάδες, αλλά η δική σου καρδιά που έχει γίνει σαν πέτρα με αυτά που έχεις κάνει».
Ο μοναχός με την προσευχή έλαβε μια πληροφορία την οποία δεν γνώριζε. Ας ελπίσουμε αυτό το θαύμα να βοήθησε τον άθεο να μετανόησε!!!
Η προσευχή γεμάτη Πίστη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Μπορεί να μαλακώσει σκληρόκαρδους, μπορεί να σώσει ετοιμοθάνατους, αλλά πάνω από όλα μπορεί να σώσει ψυχές από την κόλαση…
 
10ο ΘΑΥΜΑ – ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Η σύλληψη ενός παιδιού είναι ο ερχομός μιας μικρής ψυχής σε αυτό τον κόσμο. Άρα η έκτρωση είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στα μάτια του Θεού! Μην το κάνεις, γιατί βάζεις σε κίνδυνο την ψυχή το παιδιού σου και του εαυτού σου. Η κόλαση είναι χειρότερη από ότι θα μπορέσουμε ποτέ να φανταστούμε….
Μέλλουσα μητέρα σε παρακαλώ μπες ΤΩΡΑ στην παρακάτω ιστοσελίδα και στείλε μήνυμα στο τμήμα Προστασίας Αγέννητου Παιδιού:
Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν, με μεγαλύτερο τον Ιησού Χριστό!
 
Υστερόγραφο: Όταν σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτή την ιστοσελίδα, είχα στο μυαλό μου όλους αυτούς τους καλούς ανθρώπους που βρίσκονται εκεί έξω, αλλά δεν έχουν πίστη. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει πολλά (παρότι αμαρτωλός) και απέκτησα πίστη στην ύπαρξη του Θεού, θέλησα να μοιραστώ αυτή την πίστη με όλους.
Με τον καιρό κατάλαβα ότι ο «πονηρός» έχει υπηρέτες «μεγαλο-παπάδες» ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΛΙΑΡΗ ΠΙΣΤΗ. Όλος ο κόσμος πλέον ξέρει ότι υπάρχουν ανάξιοι παπάδες, ΟΜΩΣ η τηλεόραση δείχνει μόνο αυτούς. (γιατί άραγε;)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ διότι οι ξεχασμένοι Παπάδες στις φτωχογειτονιές, οι Μοναχοί στα Μοναστήρια και οι Ιεραπόστολοι στα πέρατα της γης, δίνουν ΑΓΩΝΑ για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική τους άνεση / ευημερία / καλοπέραση.
Υπάρχουν Ιεραπόστολοι σε χώρες όπως η Ινδονησία, η Ζιμπάμπουε, το Κογκό, η Ταϊβάν, η Τανζανία, η Νιγηρία, το Τόγκο, το Μπουρούντι, η Ρουάντα και πολλές άλλες, οι οποίοι παλεύουν για την πίστη του Θεού με την πείνα, την δίψα, την ζέστη, τις αρρώστιες και τους κακούς ντόπιους. ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. Καμιά φορά τους ξεχνάει ακόμη και η κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας….
Εγώ όμως δεν τους ξεχνάω!!!