Ο Ιεροσολύμων Θεόφιλος μοίρασε δώρα σε μαθητές (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε γιορτή για τα παιδιά του αραβόφωνου σχολείου του Αγίου Δημητρίου παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και μοίρασε δώρα.

Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου αναφέρει:

Το απόγευμα της Δευτέρας, 22ας Δεκεμβρίου/4ης Ιανουαρίου 2016, ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπο του Προέδρου των Αραβοφώνων Σχολών του Πατριαρχείου οσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιερωνύμου, του Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου, του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Ζάμπιας κ. Ιωακείμ, ήλθεν εις την αίθουσαν τελετών του προσκειμένου τω Κεντρικώ Μοναστηρίω Αραβοφώνου σχολείου του Πατριαρχείου του Αγίου Δημητρίου.

Ενταύθα εις τελετήν διοργανωθείσαν υπό του Διευθυντού του σχολείου κ. Σαμήρ Ζανανήρη και των καθηγητών συνεργατών αυτού διένειμε Χριστουγεννιάτικα δώρα εις εκατόν και πλέον νήπια του Νηπιαγωγείου και εις τους μαθητάς του Δημοτικού του εν λόγω σχολείου και ευλογών ηυχήθη τας εορτάς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με υγιείαν, ειρήνην και αγαλλίασιν και τον Νέον Έτος με πρόοδον μαθητικάς επιδόσεις.

IMG_0249.jpg
IMG_0261.jpg
IMG_0268.jpg
IMG_0283.jpg
IMG_0298.jpg
IMG_0303.jpg
IMG_0311.jpg


Ετικέτες