Ελληνες βουλευτές συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Για την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και τη Μέση Ανατολή συζήτησαν κατά τη συνάντηση που είχαν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Πατριάρχης κ.κ.Θεόφιλος με τους Ελληνες βουλευτές Ιωάννη Κεφαλογιάννη και Μαρία Αντωνίου.

Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου αναφέρει:

Την Τρίτην, 16ην/ 29ην Σεπτεμβρίου 2015, οι βουλευταί κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης και κα Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενοι υπό του εκπροσώπου του Γενικού Προξένου της Ελλάδος εις τα Ιεροσόλυμα κ. Βασιλείου Κοΐνη, επεσκέφθησαν το Πατριαρχείον.

Τούς κ. βουλευτάς εδέχθη ενθέρμως η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά του Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου και συνεζήτησε μετ’ αυτών διά την οικονομικήν κρίσιν εις Ελλάδα ως και την ασταθή πολιτικήν κατάστασιν εις την Μέσην Ανατολήν, έτι δε αναφέρων εις αυτούς την επίκαιρον εορτήν της Σκηνοπηγίας των Ισραηλιτών και το ειρηνευτικόν έργον του Πατριαρχείου, το οποίον καταδικάζει φαινόμενα φανατισμού και βίας εις την περιοχήν ταύτην και επευλόγησεν αυτούς εφοδιάζων μεθ’ Ιεροσολυμιτικών ευλογιών.

0210jer.jpg
0210jer1.jpg
0210jer2.jpg
0210jer3.jpg
0210jer4.jpg
0210jer5.jpg

 Ετικέτες