Η εορτή της Συνάξεως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στην Κω (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ χοροστάτησε στον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Πλατάνι της Κω και τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου στους συγκεντρωμένους πιστούς, τόνισε ότι οι διάφοροι κατακτητές που πέρασαν από τον τόπο μας προσπάθησαν να μας στερήσουν την πίστη μας και αυτό ακριβώς πρέπει να κρατήσουμε.

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου στον ίδιο Ιερό Ναό ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία κατά την οποία χειροτόνησε σε πρεσβύτερο τον διάκονο π. Ηρακλή Ζωγραφάκη.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου στους συγκεντρωμένους πιστούς και, απευθυνόμενος προς τον χειροτονούμενο, τόνισε ότι κατά την ιερατική του διακονία θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίζει με αγάπη, πίστη και θάρρος.

DSC_0168.JPG
DSC_0170.JPG
DSC01211.JPG
DSC01271.JPG
DSC01362.JPG
DSC01441.JPG


Ετικέτες