Ονομαστήρια Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019, επί τη επετείω των ονομαστηρίων του, ο προεξήρχε του Όρθρου και δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, Bayswater, Λονδίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της : «Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος, οι Πανοσ. Αρχιμανδρίτες Αιμιλιανός Παπαδάκης (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Kingston-upon-Thames), Θεωνάς Μπακάλης (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας), Ιάκωβος Σάββα (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγίου Νικολάου, Cardiff), Νικόδημος Αναγνωστόπουλος (Εφημέριος Ι. Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας) και Χριστόδουλος Περσόπουλος (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Καθεδρικού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου, Camberwell), ο Ιερολ. Αρχιδιάκονος Ευγένιος Τσαραμανίδης, ο Πατριαρχικός Διάκονος της Σειράς Καλλίνικος Χασάπης, ο Διάκ. Λαυρέντιος Ferinho και ο Διάκ. Αδάμ Κουτρούκης.

Διαβάστε εδώ:  Ιεροσόλυμα : Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Ναό της Αναστάσεως (ΦΩΤΟ)

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πιστούς που έσπευσαν να του ευχηθούν ενώ ακολούθησε δεξίωση στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε τις ευχές του ποιμνίου στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής».tilegrafima.gr