Μια μάνα με το 5χρονο κοριτσάκι της μας έχουν ανάγκη – Ας τις στηρίξουμε

Γιώργος Νταλιάρης
Loading...


Εχοντας στην αγκαλιά της το 5χρονο κοριτσάκι της μια μάνα μόνη της προσπαθεί να επιβιώσει, να σταθεί στα πόδια της και να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στον άγγελό της.

Τα χτυπήματα που έχει δεχθεί η κ. Βασιλική Κλαδιά τα τρία τελευταία χρόνια είναι πολλά και το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έχει αναδείξει και στο παρελθόν το πρόβλημα. Η συγκινητική ανταπόκριση των απλών ανθρώπων προσέφερε βοήθεια στο πρόβλημα υγείας που εκ γενετής αντιμετωπίζει το μικρό κοριτσάκι. Ωστόσο, το σοβαρό ζήτημα υγείας της μικρής έχει επανέλθει και μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο που έχει την τεχνογνωσία σε καρδιακά προβλήματα και η νοσηλεία κοστίζει πολύ, με ποσό που η μητέρα δεν μπιορεί να ανταποκριθεί.

Τα οικονομικά ζητήματα όμως δε λένε να σταματήσουν. Μετά από χρόνια ανεργίας, η δουλειά που βρήκε η κ.Κλαδιά ήταν μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η επιχείρηση έδιωξε κόσμο λόγω της κρίσης και ένας νέος ανήφορος ορθώθηκε μπροστά τους. Τα απλήρωτα ενοίκια έστειλαν στο δρόμο τη μητέρα με την 5χρονη κόρη και την ίδια στιγμή, η ίδια διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ελάχιστοι άνθρωποι της έχουν σταθεί, όπως μια εκκλησία στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, αλλά η κατάσταση είναι τρομερά δύσκολη. Μόλις σήμερα επέστρεψε στο παλιό σπίτι, αφού η σπιτονοικοκυρά, μετά από πιέσεις, έδωσε μια νέα ολιγοήμερη διορία για να λάβει ένα μέρος από τα ενοίκια που της οφείλονται.

Και αυτή τη φορά η κ.ΒΑσιλική Κλαδιά, επικαλείται την ανθρωπιά όλων μας και μέσω του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ζητά τη βοήθειά μας για να ξεπεράσει το Γολγοθά.

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA Bank να βοηθήσουν:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά.