Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αιτήσεις στο www.koinonikomerisma.gr

Loading...


:  Άνοιξε η πλατφόρμα, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλλουν αίτηση για την καταβολή του . Το μέρισμα αφορά σε 1,3 με 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά και συνολικά θα αποδοθεί σε 3,5 εκατ δικαιούχους. Λόγω φόρτου επισκεψιμότητας πέφτει και ανεβαίνει η πλατφόρμα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για το κοινωνικό μέρισμα και φέτος, καθώς παρά τα προβλήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν ήδη υποβληθεί περί τις 585.000 αιτήσεις. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ Αναστάσιος Τάγαρης ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσίασε χτες η πλατφόρμα.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 200 έως και 1.200 ευρώ έως τις 14 Δεκεμβρίου, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί θα μοιραστούν τουλάχιστον 710 εκατομμύρια ευρώ.

Το κοινωνικό μέρισμα θα κατατεθεί στους λογαριασμούς όσων έχουν υποβάλλει αιτήσεις στις 14 του μήνα, εφόσον έχουν υποβάλλει την αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Προβλήματα παρουσιάζονται κατά διαστήματα στην πλατφόρμα για το καθώς το www.koinonikomerisma.gr κατά διαστήματα και σε αρκετά στάδια της αίτησης «πέφτει».

Το κοινωνικό μέρισμα 2018 αναμένεται να δοθεί μέσω ηλεκτρονικών αιτήσεων που θα υποβληθούν στην ειδική ιστοσελίδα www.koinonikomerisma.gr με τους κωδικούς του taxisnet.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώtilegrafima.gr