ΑΣΕΠ 1Κ/ 2017: Έπεσε το asep.gr – Τι θα γίνει με αιτήσεις

Loading...


: Διαβάστε τι πρόκειται να συμβεί μετά το χάος που δημιουργήθηκε από την «πτώση» της ιστοσελίδας του (www.asep.gr) με τις αιτήσεις για την προκήρυξη .

Όπως έχει γίνει γνωστό, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χορήγηση παράτασης στη χρονική διορία υποβολής αιτήσεων για την του μετά τα προβλήματα στην ιστοσελίδα www.asep.gr.

Συγκεκριμένα, εκτός λειτουργίας βρίσκεται και σήμερα, Δευτέρα, η ιστοσελίδα , λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για τις 404 προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Ηλίας Νικολόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «είναι δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση», ωστόσο δεν διευκρίνισε για πόσες ημέρες ακόμη.

Διαβάστε εδώ:  ΑΣΕΠ 1Κ/2017: Χάος στο asep.gr

Για μια ακόμα φορά η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δεν κατόρθωσε να σηκώσει το βάρος του ενδιαφέροντος των πολιτών και είναι πιθανό να δοθεί παράταση, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες προκηρύξεις.

Σήμερα κλείνουν , και η αγωνία για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού η ιστοσελίδα έχει πέσει τελείως, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο.

Όποιος προσπαθεί να «ανοίξει» την σελίδα (www.asep.gr) διαπιστώνει ότι δεν «φορτώνει» ποτέ, αν και δείχνει να το «προσπαθεί». Πολλοί ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις κατήγγειλαν το γεγονός καθώς δεν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και ζήτησαν παράταση.