Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου ο Ν. Ξυδάκης

Loading...


Τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Νίκο Ξυδάκη-παρουσία του διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου, κ. Παναγιώτη Δούρου, υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Ο κ. Ξυδάκης αφού ξεναγήθηκε στους εντυπωσιακούς χώρους του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου, στη συνέχεια κάθισε σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Μύρωνας Μιχαηλίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού κα. Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, η αρμόδια για θέματα Δημοτικής Περιουσίας κα. Στέλλα Αρχοντάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ κ. Γιάννης Ξυλούρης, ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ακόμα στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης καθώς και ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών κ. Ηλίας Λυγερός.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε με τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού θέματα τουριστικής ανάπτυξης σε νέα βάση με τη σωστή προβολή καθώς και θέματα διαχείρισης σημαντικών δομών που μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στον τουρισμό και στην ανάπτυξη του τόπου.

 Ετικέτες