Υποδοχή του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Ν. Ιωνίας Κωνσταντίνου

Loading...


Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τις δέουσες τιμές υποδέχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020 ο ιερός κλήρος και πιστός λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος το σεπτό σκήνωμα του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της , το σεπτό σκήνωμα υποδέχθηκε αρχικά στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Ιωνία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος και τέλεσε τρισάγιο.

Εν συνεχεία το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου μεταφέρθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων, όπου τελέσθηκε τρισάγιο από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ανέων κ. Μακάριο, Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαβάστε εδώ:  Εξεδήμησε εις Κύριον ο Μητροπολίτης πρώην Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος

Πλήθος πιστών συρρέει αυτή την ώρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του μακαριστού ιεράρχου.

Απόψε το βράδυ θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr