Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Λευκάδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωινό της Τρίτης, 21ης Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η 49η από ενθρονίσεως του Σύναξη των κληρικών της Ιεράς .

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Τοπικής Εκκλησίας: “Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Γύρω στις 10.00 π.μ. ξεκίνησαν οι εργασίες της Ιερατικής Συνάξεως. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς μας απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου ο οποίος και διαπραγματεύτηκε το θέμα: « Προκλήσεις και αναταράξεις στην ιερατική οικογένεια ». Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των κληρικών μας και του εκλεκτού ομιλητού.

Διαβάστε εδώ:  Λάρισα: Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Συνάξεων Νέων του Αγίου Αχιλλίου

Στο δεύτερο μέρος της Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά καθώς και τον Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Πανογιώργο Κτενά περί υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr