Τον προκάτοχό του συνάντησε ο Βελγίου Αθηναγόρας

Loading...


Από της 17ης έως 19 Απριλίου 2019 ο πραγματοποίησε επίσκεψιν εις τον προκάτοχό του, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Βελγίου κ. Παντελεήμονα εις την γενέτεράν του νήσο Χίο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της : «Από της ενθρονίσεώς του 2013, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας επισκέπτεται κάθε χρόνο τον σεβαστό προκάτοχό του για να εκφράση τον σεβασμό του, την ευγνωμοσύνη, και την υιική αγάπη του, καθώς και τον σεβασμό και τα αισθήματα του Ιερού Κλήρου και του ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου και Εξαρχίας Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου.

Ευγνωμοσύνη εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αθηναγόρας και προς τον αδελφό του Μητροπολίτη πρώην Βελγίου κ. Παντελεήμονα και την οικογένειά του καθώς και τις ανηψιές του για την αγάπη και την αμέριστη φροντίδα τους με την οποία τον περιβάλλουν.

Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο μετά του οποίου είχε μακρά συζήτηση.

Ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παντελεήμονα ο Κύριος να του δίνη υγεία και δύναμη επί έτη πολλά!».tilegrafima.gr