Θυρανοίξια σε Παρεκκλήσι του Οσίου Πορφυρίου στη Μητρόπολη Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την ακολουθίαν των Θυρανοιξίων Παρεκκλησίου επ’ ονόματι του Οσίου Πορφυρίου ετέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης προ των Βαίων, 17ης Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, στις εργατικές κατοικίες της Ενορίας Αγίου Στυλιανού Κομοτηνής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μετά την ακολουθίαν στην προσφώνησίν του επεσήμανε την σπουδαιότητα της υπάρξεως του Ιερού Παρεκκλησίου επ’ ονόματι του νεοκαταταγέντος εν ταίς Αγιολογικαίς Δέλτοις Οσίου Πορφυρίου στην εξονομασθείσα Ενορία, όπου και η Ανατολική είσοδος της πόλεως, επαίνεσε δε το Αρχιαμνδρίτην Αλέξανδρον Γκατζήν, Πρόεδρον και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Στυλιανού διά την πρωτοβουλίαν, την διάθεσιν, αλλά και τον Δήμαρχον Κομοτηνής μετά των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής διά την συνεργασίαν μετά του Επισκόπου και της τοπικής Εκκλησίας.

Να σημειωθή ότι στην τελετήν παρέστησαν τοπικοί Άρχοντες και ενθουσιώδης λαός, ο οποίος παρηκολούθησε με πνευματικόν ενδιαφέρον και καύχησιν εν Κυρίω το ανεγερθέν και αποπερατωθέν Παρεκκλήσιον προς δόξαν Θεού.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr