ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ: Με τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών τιμήθηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, πολιούχου της Αθήνας και προστάτη του Δικαστικού Σώματος.
Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πέλοπας Λάσκος, οι βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου και Ευαγγελία Λιακούλη, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αττικής Χριστίνα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, καθώς και εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από την πλευρά του Δικαστικού Σώματος παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου και μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Εφέτες, Αρεοπαγίτες, μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, καθώς και εκπρόσωποι όλων των δικαστικών κλάδων.
Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης / Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών






















