Πανήγυρις Παναγίας Κοσμοσώτειρας στις Φέρες (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Πέμπτη 15 Αυγούστου οι Ορθόδοξοι ανά τον κόσμο χριστιανοί εόρτασαν πανηγυρικά την “εκ του θανάτου εις την Ζωήν” μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της : “Στην Μητρόπολή μας εόρτασαν πολλοί ενοριακοί Ναοί με τον κεντρικό εορτασμό να πραγματοποιείται στην “Κυρία της Θράκης”, την προστάτιδα και έφορο των απανταχού Θρακών, την .

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου τελέσθηκε με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια στον προαύλιο χώρο του ιστορικού Ναού της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας στις Φέρες ο Πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου, παρουσία πλήθους πιστών και των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Το πρωί της Πέμπτης 15 Αυγούστου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας κατά το έθος τελέσθηκε το κτιτορικό μνημόσυνο του σεβαστοκράτορα Ισαακίου Κομνηνού”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr