Ο Κισάμου Αμφιλόχιος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο Αννουσάκειο Ίδρυμα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε μιά όμορφη και σεμνή, αλλά ζεστή και καρδιακή εκδήλωση οι εργαζόμενοι και το τρόφιμοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως Κισάμου έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτα, τραγουδώντας τα Κάλαντα και όμορφα τραγούδια, με την υπόκρουση ζωντανής μουσικής και εθελοντών καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και εξέφρασε την χαρά του δια την ποιότητα του Αννουσάκειου, αναφερόμενος εις την πρόσφατη ευλογητική επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Προκαθημένων άλλων Εκκλησιών ως και του εξοχ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ακολούθως ευχαρίστησε τον Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντώνιο Αρετάκη, ως και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος «δια την κατάθεση ψυχής» και ευχήθηκε σε όλους, τροφίμους και προσωπικό, «ευλογημένη, υγιεινή και φωτισμένη η νέα χρονιά῾.

Ακολούθως χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Εθλεοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» κ. Παντελής Κατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε εις το έθιμο της Βασιλόπιτας και την προέλευση του και εξέφρασε την συμπαράσταση του Συνδέσμου εις το έργο του Ιδρύματος. Την εκδήλωση εκ μέρους του Αννουσάκειου συντόνισε η κ. Μερόπη Αποστολάκη».tilegrafima.gr