Ι.Μ. Δημητριάδος: Στις 96.947 ευρώ ο έρανος Αγάπης 2017

Loading...


Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου η ετήσια εκδήλωση τιμής και ευχαριστίας, που η Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2017, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Δημητριάδος: «Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα οι εθελόντριες προσέφεραν και προσφέρουν στην Τοπική μας Εκκλησία, αφού χάρη στην φιλοτιμία τους, το προϊόν του Εράνου ήταν αυξημένο σε σχέση με πέρσι και έφθασε στις 96.947 ΕΥΡΩ. Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την εμπιστοσύνη του λαού μας στο έργο της Εκκλησίας, χάρη στο οποίο διατηρείται η συνοχή στην κοινωνία μας. Παρατήρησε ότι, την χρονιά που πέρασε, «εντείναμε τις προσπάθειές μας, δημιουργήσαμε νέες δομές, για ν’ αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες. Δεν αφήσαμε κανέναν άνθρωπο χωρίς στέγη, ρουχισμό και φαγητό. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς του τόπου, ενεργήσαμε στις φυλακές, στους ΡΟΜΑ, στους πρόσφυγες, έχοντας συνείδηση ότι επιτελούμε έργο Χριστού».

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Δημητριάδος: Παρουσιάστηκε το θαυμαστό έργο στους ΡΟΜΑ του Δενδροποτάμου (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και τους Ιερείς, που συντονίζουν το ποικίλο ενοριακό έργο, ενώ ειδική μνεία έκανε στο Ίδρυμα Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεώς μας, που στηρίζει ποικιλοτρόπως τους νέους αμίσθους Κληρικούς μας, χάρη στην φιλοτιμία του λαού μας.

Στη συνέχεια, παρετέθη δεξίωση προς όλους, συνοδεία μουσικού προγράμματος από το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Τοπικής μας Εκκλησίας».tilegrafima.gr