ΚΟΖΑΝΗ: Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό υπό του γέροντος Εφραίμ

Loading...


Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου προεξάρχοντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου .

Ο Γέροντας Εφραίμ με ευλογία του οικείου Μητροπολίτη βρίσκεται από χθες στην Κοζάνη, κομίζοντας πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Βηματαρίσσης, Εφεστίου εικόνος της Ιεράς Μονής την οποία υποδέχθηκε ο Σεβ Μητροπολίτης Κοζάνης κ Παύλος, ο κλήρος και πλήθος πιστών.

Στην σημερινή Θεία Λειτουργία, τον Γέροντα Εφραίμ πλαισίωσαν, ο ιερομόναχος Χρυσόστομος του Ιερού Κελλιού Ιωάννου Χρυσοστόμου Σκήτης Κουτλουμουσίου, ο Αρχιμ. Χριστόφορος Αγγελόπουλος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κοζάνης και πολλοί κληρικοί αλλά και διάκονοι.

Διαβάστε εδώ:  Η Παναγία Βηματάρισσα στην Κοζάνη - Την Εικόνα κόμισε ο Ηγ. Εφραίμ

Στο ιερό παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Αργότερα και μετά το πέρας τη σημερινής Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, ο Γέροντας Εφραίμ επισκέφτηκε το Τιάλειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης μαζί με τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Παύλο.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr