Ι.Μ.Σπάρτης: Κοπή Βασιλόπιτας στο ίδρυμα “Η Αγία Παρασκευή”

Loading...


: Στο Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες ‘’η Αγία Παρασκευή’’ της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασιάς και Σπάρτης, στους Μολάους, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτα..

Την πίτα ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Πρόεδρος του Δ.Σ του Ιδρύματος κ. Ευστάθιος.

Το Ίδρυμα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους φίλους του, κληρικούς και λαϊκούς, που καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου έτους το ενίσχυσαν υλικά και ηθικά.

Αρχικά ο Διευθυντής και Αρχιερατικός Επίτροπος Μολάων Πρωτ. Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφερόμενος συνοπτικά στη λειτουργία και προσφορά του Ιδρύματος. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο σεπτός Ποιμενάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στήριξαν εμπράκτως το Ίδρυμα, τον χρόνο που πέρασε, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη διεύθυνση, το προσωπικό και τους τροφίμους υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή. Ακολούθησε η ευλογία της Βασιλόπιτας και η διανομή των κομματιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Λακωνίας κύριοι Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός , ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Θεωθορακάκος, οι δημοτικοι συμβουλοι κ.κ Νικολινάκος, Κουλουβάκος, Αλειφέρη και Χαραμή, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μολάων κ. Δρίβας και ο νέος Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων κ. Κορωνιός. Το παρών έδωσαν, επίσης, δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει ο μαέστρος κ. Κωνσταντίνος Κέκκερης με την λαϊκή ορχήστρα Μολάων παρουσιάζοντας ένα όμορφο πρόγραμμα.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr