6 °c
Athens
12 ° Fri
12 ° Sat
12 ° Sun
11 ° Mon

Η εικόνα της Παναγίας της Κορώνης και απότμημα του ιερού λειψάνου του Aγ.Σεραφείμ στο χωριό Μεσενικόλα (ΦΩΤΟ)

85
SHARES
313
VIEWS

ΠΑΡΟΥΣΙΑ


Ο Σεβασμιώτατος και πλήθος ευσεβών χριστιανών, το εσπέρας της Δευτέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., υποδέχθηκαν την θαυματουργό εικόνα της  και απότμημα του ιερού λειψάνου του στα όρια των χωριών Μεσενικόλα και Μορφοβουνίου.

Η εικόνα της Παναγίας και το λείψανο του Αγίου κατέβηκαν από τη Μονή της Κορώνης την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου στο χωριό Μεσενικόλα και παρέμειναν σε αυτό μέχρι και ανήμερα της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  προεξήρχε της λιτανείας έως τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μορφοβουνίου, χοροστάτησε και ομίλησε στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Η εφέστιος εικόνα της Παναγίας της Κορώνης και απότμημα του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ θα παραμείνουν στον προειρημένο Ιερό Ναό μέχρι το τέλος του Αυγούστου.